Blog

Dna 22.9.2019 sa na strelnici Miková konali verejné strelecké preteky z malokalibrovky, ktoré organizoval strelecký klub ŠPORT SKEET Liptovské Sliače.

Dna 11.8.2019 sa na strelnici Miková konali verejné strelecké preteky z malokalibrovky, ktoré organizoval strelecký klub ŠPORT SKEET Liptovské Sliače.

Dna 23.6.2019 sa na strelnici Miková konali strelecké verejné preteky z ľubovoľnej malokalibrovky, ktoré organizoval strelecký klub ŠPORT SKEET Liptovské Sliače.

Klub prijal pozvanie na spoluúčasť pri týchto hrách. Zabezpečili sme strelecké stanovište, kde pomocnú ruku ponúkli: Kamil Podolský, Ľudo Scholtz, Peťo Labus, Milan Vdoviak a Marcel Tobis.

Dňom 31.5.2019 sa zahájili DNI MESTA SPIŠSKÁ BELÁ 2019. Náš klub sa tiež podieľal na tejto akcii, kde sme vytvorili jedno športové stanovište v streľbe pre Mestské firemné športové hry 2019. Atmosféra hier bola perfektná a ďakujeme mestu-organizátorom hier za výbornú spoluprácu.

23.3.2019 sa konala dobrovoľná brigáda na hasičskom štadióne (naša budúca externá strelnica). Dláždili sme budúce strelecké stanovište. Nálada pri práci a počasie boli perfektné, takže sa podarilo urobiť kus riadnej práce. Všetkým dobrovoľníkom ĎAKUJEME.


Prečítajte si ako prví, čo je nové